Flemingin apteekki - Palveleva lähiapteekki Kalliossa

Palvelemme ma-pe klo 8.30 -18 ja la klo 10-15.

 

Flemingin apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsiginkadun ja Fleminginkadun kulmassa. Toimintamme perusajatus on asiakaslähtöisyys, palvelemme kaikkia asiakkaitamme joustavasti ja asiantuntevasti. eReseptien  toimitus sujuu nopeasti ja välitämme reseptin uusintapyyntöjä lääkäreille.

                                                       Meiltä saat ammattitaitoista palvelua juuri Sinulle. 

                                                       Tervetuloa asiakkaaksi !

Yhteystiedot ja aukioloajat

Ammattitaitoiset apteekkipalvelut

Meiltä saat reseptilääkkeet rauhassa istuen ns. suoratoimitusperiaatteella. Nykyaikaisen tietotekniikan avulla pystymme varmistamaan lääkkeiden yhteensopivuuden ja siten tukemaan paremmin lääkehoidon onnistumista.

Lue lisää

Yhteistyötä terveydenhuoltopisteiden kanssa

Toimimme tiiviissä yhteystyössä Kallion kaupunginosien terveydenhuoltopisteiden kanssa. Toimitamme lääkkeitä päiväkohtaisiin annospusseihin tai asiakkaan omiin dosetteihin jaeltuina. Kysy lisää annosjakelupalvelustamme asioinnin yhteydessä tai p. 09-7745620.

Lue lisää

Tervetuloa lähiapteekkiin

Meille pääset asioimaan helposti lähellä sijaitsevan metron lisäksi myös raitiovaunulla ja busseilla. Kadunvarressa on mahdollisuus oman auton pysäköintiin.

Ota yhteyttä

Terveydeksi.fi

2016-09-28 11:06:00
Apteekit kouluttavat farmasian opiskelijoita – kaikille löytyy harjoittelupaikkaFarmasian opiskelijoilla ei ole pulaa harjoittelu­paikoista: jokainen löytää opintoihin kuuluvaa harjoitteluaan varten paikan apteekista. http://www.apteekki.fi/terveydeksi/uutiset/apteekit-kouluttavat-farmasian-opiskelijoita-kaikille-loytyy-harjoittelupaikka.html
2016-09-28 7:18:00
Pukeudutaan punaiseen!Maailman sydänpäivää vietetään kaikkialla maailmassa torstaina, syyskuun 29. päivänä. http://www.apteekki.fi/terveydeksi/uutiset/pukeudutaan-punaiseen.html
2016-09-26 8:35:00
Terveydeksi!-lehti tavoittaa nyt myös näkövammaisetApteekkien Terveydeksi!-asiakaslehti tarjotaan näkövammaisille jatkossa Luetus- ja Daisy-palvelujen kautta. http://www.apteekki.fi/terveydeksi/uutiset/terveydeksi-lehti-tavoittaa-nyt-myos-nakovammaiset.html

MUUTOKSET KELA-KORVAUKSISSA 1.1.2016 ALKAEN

Lääkkeiden Kela-korvaukset muuttuvat vuoden 2016 alusta. Muutokset johtuvat valtiontalouden säästöistä, joita kohdistetaan myös lääkekorvauksiin.
Vuoden 2016 alusta alkaen saat Kelan korvaamista lääkkeistä sairausvakuutuslain mukaisen korvauksen vasta, kun korvattavien lääkkeidesi kustannukset ylittävät vuodessa 50 euroa. Alkuomavastuumenettely ei koske lapsia ja nuoria. Alkuomavastuumenettelyä sovelletaan vasta sen vuoden alusta, jolloin henkilö täyttää 19 vuotta.

Alkuomavastuu 50 euroa

• maksat reseptilääkkeesi kokonaan itse 50 euroon asti, jos olet yli 18-vuotias
• uusi alkuomavastuukausi alkaa aina vuoden vaihtuessa
• kerryttää lääkkeiden vuosiomavastuuta, ns. lääkekattoa (610,37 €)

Lääkekorvaukset alkuomavastuurajan (50 €) täytyttyä

• peruskorvaus 40 % (31.12.2015 saakka 35 %)
• alempi erityiskorvaus on 65 %
• ylempi erityiskorvaus on 100 %. Ylempään erityiskorvausluokkaan kuuluvasta lääkkeestä
maksat jokaisella asiointikerralla 4,50 euron reseptikohtaisen omavastuun

Lääkekorvaukset vuosiomavastuun (610,37 €) täytyttyä

• lääkekattoon lasketaan mukaan alkuomavastuu ja kaikki korvattavista lääkkeistäsi
maksamasi omavastuut
• lääkekaton ylityttyä maksat vain 2,50 euroa korvattavaa lääkettä kohden jokaisella
asiointikerralla